DESPRE NOI

Activitate

Numele meu este Georgiana Havrileț și am 35 de ani, din care peste 11 ani de când profesez ca avocat. Cariera mea a debutat în anul 2010, în cadrul uneia dintre cele mai mari societăți de avocatură din Cluj Napoca.

Stagiul și următorii ani de profesie, ca avocat colaborator în cadrul societății, au fost decisivi pentru formarea mea ca avocat penalist. Am lucrat în dosare celebre ale acelor vremuri, având multe zile și nopți petrecute pe la instanțe, parchete ori în fața calculatorului.

Începând cu anul 2014, activitatea mea s-a mutat în București, ca urmare a înființării Cabinetului individual de avocat în cadrul Baroului București.

Specializare

Din dorința de a oferi o gamă mai largă de servicii clienților din portofoliu, mi-am extins competențele profesionale treptat, prin dobândirea unor cunoștințe aprofundate și în alte arii de expertiză, complementare dreptului penal.

Ca atare, în ultimii ani de activitate în cadrul Cabinetului de avocat, m-am specializat și pe zona de litigii, în domeniul imobiliar, consultanță juridică de business, în domeniul Dreptului Energiei și al Contenciosului Administrativ. Și în acest nou context au urmat numeroase dosare penale și civile, unele intens mediatizate în presă, cu mize deosebit de importante.

Personal, consider că un avocat bun este cel care acordă o deosebită atenție detaliilor, capabil să sintetizeze cantități mari de informații și, în consecință, să realizeze o strategie precis adaptată fiecărei cauze. În jurul acestor principii mi-am construit cariera.

DESPRE COLABORATORI

În curând | Secțiune în curs de actualizare